Captcha Security Check *
heilink.com is for sale.
Enter the characters below to continue:
Refresh
Type the characters you see in the picture above.
▶ View Price
*What's this?
Web bots cannot type captchas. This form helps us determine that you are human.
Els barcelonins | Elba Editorial

Els barcelonins

Màrius Carol

  • Colección: Elba
  • Prólogo: Sergi Pàmies
  • ISBN: 978-84-947965-9-3
  • Nª de edición:
  • Formato: 15 x 21 cm
  • Páginas: 105
  • P.V.P.: 19,00

Com som els barcelonins del segle xxi? Som gent extremadament acollidora i orgullosa de la bellesa de la nostra ciutat, com diu Dan Brown a la seva última novel·la, elegants i cosmopolites (els dos últims adjectius ja no són seus), o més aviat resultem gent prudent i recelosa dels seus costums i espais? Som tan moderns, tolerants i avantguardistes com ens pensem, o el nostre progressisme acaba allà on comença el desordre d’aquest turisme que ens envaeix i ens atabala? Ens hem posa’t guapos a costa de ser més avorrits, es demana, no sense una certa nostàlgia, Llucia Ramis a l’epíleg? És per això que Barcelona és dels únics llocs del món on quan seus sola (o sol) a la barra d’un bar no et parla ningú? O és tot una qüestió de perspectiva, de l’alçada des d’on es contempli l’activitat frenètica que bull a les voreres de la Barcelona diürna? Segons Sergi Pàmies, sí: l’aerodinàmica de la persona alta juga al seu favor, especialment a la Diagonal, on la profusió de vehicles temeraris posa a prova els físics més baixos i arrodonits.
Amables però distants, més simpàtics amb els de fora que amb els de dins, llaminers però amb tendència a l’acidesa estomacal, narcisistes sense arribar a ser tibats, assenyats i arrauxats segons ens pentina el vent, tossuts i somniadors però en cap cas estridents. Així són els barcelonins de Màrius Carol, dels quals també podria dir, amb la mateixa satisfacció que Pla: «Jo he cultivat el seu tracte i n’estic molt content. Són molt bona gent».

La prensa ha dicho


¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Obligatorio *

Debes escribir un nombre

Debes escribir un email válido

Acepto la política de privacidad

Condiciones de privacidad, suscripción a newsletter


Según lo establecido en la L.O. 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, te informamos que los datos personales que nos proporciones a través de este formulario serán incorporados a un fichero automatizado titularidad de Elba Editorial, S.L. debidamente inscrito en el Registro General de Protección de Datos quien, como Responsable del mismo, los utilizará exclusivamente con la finalidad de suscribirte a nuestra Newsletter (boletín por correo electrónico), así como mantenerte permanentemente informado sobre nuestras iniciativas así como cualquier evento que entendamos que pueda resultar de tu interés. Trataremos tus datos personales con total confidencialidad y seguridad, de acuerdo con la normativa vigente.

Podrás ejercitar en cualquier momento y de forma muy sencilla, tus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, incluso al tratamiento de tus datos personales con fines informativos y/o promocionales. Para ello, deberás remitirnos una comunicación escrita, acompañada de copia de tu DNI, a Elba Editorial, S.L, enviándola a la siguiente dirección de correo electrónico: editorial@elbaeditorial.com indicándonos qué deseas que hagamos con tus datos.

Si tienes cualquier duda, comentario, sugerencia o problema relacionado con nuestra Política de Protección de Datos de Carácter Personal, y/o nuestra Política de Privacidad, puedes ponerte en contacto con nosotros a través de la siguiente dirección de correo electrónico: editorial@elbaeditorial.com.